titta fotboll på tv

Jacques Perrier

Följ EM 2024 och Frankrike på TV med Tvsporten.nu

Sommarens stora fotbollsfest närmar sig med stormsteg och snart får vi äntligen njuta av att se några av världens bästa landslag tävla under en månads tid. För det franska landslaget är det som alltid med stora förväntningar man kliver in i Europamästerskapet. Inte bara för att man besitter en av de bästa trupperna i världen, men man gör det även som VM-silvermedaljörer. Turneringen drar igång den 14 juni och du kan med fördel använda tjänster som Tvsporten för att få full koll över kommande fotboll på TV. 

Frankrikes uppladdning inför EM 2024 

Frankrike är lottade in i Grupp D där man kommer ställas mot bland annat Österrike och Nederländerna. Det fjärde laget i gruppen är ännu inte fastställt men kommer bli klart efter det att kvalspelet avslutats senare i mars. Frankrike får gälla som favoriter till att vinna gruppen, med Nederländerna som de största utmanarna om gruppsegern. Österrike är även det en nation med många skickliga spelare som kan komma att bli ett obehagligt motstånd. 

Frankrikes uppladdning inför sommarens EM i Tyskland är ännu inte helt fastställt. Klart är att man ska spela två stycken träningslandskamper i mars. Först ut är en toppmatch mot just Tyskland den 23 mars, en match man inte får missa. Tre dagar senare tar man emot Chile på hemmaplan. Vi kan räkna med ytterligare några träningsmatcher inför sommarens Europamästerskap, något som säkerligen kommer annonseras inom kort. 

Den franska EM-truppen 

Även om den franska truppen inte tas ut förrän veckorna inför turneringen så är spekulationerna i full gång om vilka världsstjärnor som kommer få en plats. I Frankrike myllrar det av skickliga spelare som alla hade tagit en plats i de flesta andra landslag. Konkurrensen är tuff och Didier Deschamps har ett svårt jobb framför sig att ta ut de spelare han anser mest kapabla att spela hem ett efterlängtat EM-guld. 

Hur tuff konkurrensen än må vara så finns det självklart ett par spelare vi kan räkna med att få se under sommarens EM, däribland Kylian Mbappé, N’Golo Kanté och Kingsley Coman. Oavsett vilken trupp Deschamps väljer så kommer Frankrike gälla som en av favoriterna till att gå hela vägen. 

Missa inga matcher under sommarens EM 

Du har väl inte missat att du på Tvsporten.nu kan se information om samtliga kommande fotbollsmatcher på TV och stream. Sortera bland otaliga ligor och tävlingar för att hitta dagens hetaste matcher på direktsänd TV. Under EM 2024 kommer du få den senaste sändningsinformationen serverat på silverfat, utöver dagliga uppdateringar vad gäller alla grupper, lag och kommande matcher. 

Det bästa av allt är att tablåtjänsten finns att tillgå även som app. Ladda ner appen idag via Google Play eller App Store och säkerställ att du aldrig missar en kommande match på TV igen. Du kan dessutom välja dina egna favoriter bland ligor och lag för att skapa din egna unika

TV-tablå endast innehållandes dina favoritlag som du följer dagligen. Med andra ord, den perfekta tjänsten för alla franska fans som kommer sitta klistrade framför TV:n under sommarens EM.