Om Oss

Välkommen till franskfotboll.se!
franskfotboll.se är din go-to källa för allt som rör fransk fotboll – skriven med en svensk touch. Vi är passionerade fotbollsfantaster som älskar den franska fotbollskulturen och vill dela den med fotbollsfans i Sverige.

Vår Mission

Vår mission är att förse svenska fotbollsälskare med de senaste nyheterna, djupgående analyser, matchrapporter och exklusiva intervjuer från den franska fotbollsvärlden. Från Ligue 1 till nationella laget, vi täcker allt!

Vår Innehåll

Nyheter: Dagliga uppdateringar om vad som händer i franska lagen, transfers och mer.
Analyser: Djupgående analyser av matcher, taktiker och spelarprestationer.
Intervjuer: Exklusiva intervjuer med spelare, tränare och fotbollsexperter.
Matchrapporter: Detaljerade rapporter från de senaste matcherna i Ligue 1 och andra franska tävlingar.
Fotbollskultur: Artiklar som utforskar den rika kulturen och historien inom fransk fotboll.

Om Jacques Perrier

Jacques Perrier – en passionerad fotbollsälskare med rötterna djupt förankrade i det franska spelet. Med en bakgrund som fotbollstränare i de lägre franska ligorna, kombinerar han taktisk insikt med en nära kännedom om landets fotbollskultur. Jacques har spenderat åratal vid sidlinjen; nu delar han sina erfarenheter och analyser på franskfotboll.se. Hans djupgående kunskap om franska lagens strategier och spelarutveckling gör honom till en ovärderlig resurs för alla som vill förstå fotbollens finesser i Frankrike.

Hans skarpa analyser och förmåga att fånga spelets nyanser är inte bara informativa—de är berikade med anekdoter från lokala matcher och träningar. Från Ligue 1 till ungdomsakademier; Jacques belyser fransk fotbolls alla skikt. Engagemanget för spelet och den franska ligan är tydligt i varje text han skriver, vilket gör honom till en perfekt guide för alla som följer eller vill upptäcka fotboll à la française.

Följ Jacques på Twitter!